Secretarul general ONU, Kofi Annan, aflat in turneu diplomatic in Orientul Mijlociu, a recomandat Israelului sa ridice blocada aeriana si maritima impusa Libanului, cerand in acelasi timp miscarii siite Hezbollah sa ii puna in libertate, imediat si n
Secretarul general ONU, Kofi Annan, aflat in turneu diplomatic in Orientul Mijlociu, a recomandat Israelului sa ridice blocada aeriana si maritima impusa Libanului, cerand in acelasi timp miscarii siite Hezbollah sa ii puna in libertate, imediat si neconditionat, pe cei doi militari israelieni rapiti in iulie.

La randul sau, in timpul conferintei comune de presa de la Ierusalim, premierul israelian Ehud Olmert si-a exprimat dorinta de a stabili ""contacte directe"" cu guvernul libanez. Kofi Annan se afla in regiune in cadrul eforturilor de aplicare a Rezolutiei 1.701 a Consiliului de Securitate al ONU. (Ana Ilie)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.