Infrangerea de la Arad a adancit criza cu care giulestenii se confrunta inca din startul acestui sezon. Partida al carei unic gol a fost marcat in minutul 53 de Iulian Stefan a fost una tensionata. In prima repriza, minutul 15, arbitrul Sorin Cor

Infrangerea de la Arad a adancit criza cu care giulestenii se confrunta inca din startul acestui sezon.

Partida al carei unic gol a fost marcat in minutul 53 de Iulian Stefan a fost una tensionata. In prima repriza, minutul 15, arbitrul Sorin Corpodean l-a eliminat pe rapidistul Iannis Zicu, moment in care elevii lui Razvan Lucescu si-au pierdut busola. In repriza secunda, Hidisan (a€™74) a vazut si el cartonasul rosu, insa rezultatul a ramas neschimbat, in ciuda unei ocazii monumentale ratate in prelungiri de australianul Rapidului, Ryan Griffiths.
MULTUMIT. Acuzat de oaspeti ca le-a cerut jucatorilor sa joace dur, antrenorul gazdelor, Marius Lacatus, a ripostat: ""Nu se poate spune ca s-a jucat dur, poate mai agresiv. Suntem in continuare in lupta pentru evitarea retrogradarii si sper sa ramanem cu picioarele pe pamant, pentru ca ne asteapta meciuri grele. Daca vom juca la fel, UTA va ramane fara probleme in prima divizie"", a afirmat fosta glorie stelista, aclamat minute in sir de cei aproximativ 7.000 de spectatori prezenti la meci. Antrenorului Rapidului, Razvan Lucescu, i s-a facut rau la putin timp dupa incheierea jocului. El nu a participat la conferinta de presa, motivandu-si absenta printr-o slabiciune fizica subita. Nici un alt oficial rapidist nu a venit la conferinta de dupa meci, Constantin Zotta preferand sa dea declaratii prin telefon.
PRIME. Pentru victoria de ieri, jucatorii aradeni vor incasa cate 2.000 de euro, in conditiile in care prima obisnuita de victorie este de doar 1.300. La finalul meciului, nervos, stoperul rapidist Marius Constantin l-a lovit pe unul dintre oamenii de pe marginea terenului.

IN GURA FANILOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.