Selectionerul Victor Piturca va suna astazi adunarea in vederea meciurilor cu Bulgaria, de sambata, si cu Albania, miercuri, 6 septembrie. Reunirea este programata la ora 11:00, la Casa Fotbalului, dupa care lotul va pleca spre Hotelul Rex din Mamaia

Selectionerul Victor Piturca va suna astazi adunarea in vederea meciurilor cu Bulgaria, de sambata, si cu Albania, miercuri, 6 septembrie. Reunirea este programata la ora 11:00, la Casa Fotbalului, dupa care lotul va pleca spre Hotelul Rex din Mamaia.

Dupa ce saptamana trecuta a renuntat la patru ""stranieri"", George Ogararu, Adrian Iencsi, Florin Soava si Pompiliu Stoica, antrenorul nationalei este nevoit sa renunte si la atacantul pe care il implantase cu succes pe finalul preliminariilor CM 2006, Ionut Mazilu. Piturca a anuntat aseara, dupa meciurile UTA - Rapid si ""U"" Craiova - Dinamo, numele jucatorilor din campionatul intern care vor completa lotul pentru Bulgaria si Albania. Printre cei care se vor prezenta azi la Casa Fotbalului vor fi stelistii Petre Marin, Dorin Goian, Sorin Paraschiv si Nicolae Dica, rapidistii Danut Coman, Valentin Badoi si Mugurel Buga si Dorinel Munteanu (CFR Cluj).
MOTIVE. Pe langa faptul ca va evolua mai mult ca sigur in Liga 2, Mazilu are si probleme de sanatate. ""In mare masura sunt refacut dupa microleziunea fibrilara suferita la sfarsitul campionatului trecut, dar nu sunt inca pus la punct cu pregatirea fizica. In momentul actual nu pot face fata unui meci de nivelul celui cu Bulgaria"", a declarat golgeterul campionatului trecut.
CHIVU. Printre primii ""stranieri"" sositi in tara a fost chiar capitanul Cristian Chivu, care a ajuns ieri in jurul orei 13:30. ""Speram sa debutam cu dreptul in primele doua partide de calificare la europene. Trebuie sa ne mobilizeze performantele echipelor de club, desi normal ar fi fost ca rezultatele echipei nationale sa inspire echipele de club, si nu invers"", a declarat jucatorul Romei. ""Bulgarii reprezinta un adversar serios, cu multi fotbalisti de mare valoare, apreciati in Europa. Va trebui sa fim intr-o forma maxima pentru a lua cele trei puncte"", a mai precizat Chivu.

BULGARII


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.