Cetateanul britanic care a cauzat accidentul de circulatie de joi noapte din intersectia bucuresteana Eroilor, in care au murit trei persoane printre care si tanarul regizor Cristian Nemescu, a fost arestat pentru 20 de zile. Masura a fost dispus
Cetateanul britanic care a cauzat accidentul de circulatie de joi noapte din intersectia bucuresteana Eroilor, in care au murit trei persoane printre care si tanarul regizor Cristian Nemescu, a fost arestat pentru 20 de zile.

Masura a fost dispusa dupa audierea englezului Ali Imran de magistratii Judecatoriei Sectorului 5. Barbatul a recunoscut in fata procurorilor ca accidentul a avut loc in mare parte din vina sa, din cauza vitezei mult prea mari. El a facut insa recurs la decizia arestarii preventive.
NU ERA BAUT. Potrivit politiei, Ali Imran nu ar fi fost baut in momentul producerii accidentului. ""Aparatul etilotest a indicat concentratia zero in aerul respirat"", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan. Va fi realizata insa si o expertiza medico-legala. (L.F.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.