Actionarii societatii de administrare a fondurilor de investitii Globinvest au hotarat majorarea capitalului social al companiei, de la 666 mii lei la 1,2 milioane lei (0,34 milioane euro), conform unei raportari publicate de companie in Monitorul Of
Actionarii societatii de administrare a fondurilor de investitii Globinvest au hotarat majorarea capitalului social al companiei, de la 666 mii lei la 1,2 milioane lei (0,34 milioane euro), conform unei raportari publicate de companie in Monitorul Oficial, informeaza NewsIn. Astfel, capitalul societatii va fi majorat cu suma de 534 mii lei, prin incorporarea rezervelor legale, urmand a se emite un numar de 53.400 actiuni nominative, cu valoarea nominala de 10 lei fiecare.
In urma acestei majorari de capital, structura actionariatului societatii de administrare a fondurilor de investitii Globinvest este urmatoarea: Romexterra Bank (20%), Iosif Pop (19,99%), Claudiu Silaghi (15,80%), Claudia Pop (10%), Ilie Cenan (7,89%), Nicolae Ploata (7,80%), Ioan Lala (5,60%), Constantin Jeican (4,40%), Florin Costinas (4,26%), Walter Blaj (4,26%). Globinvest administreaza Fondul deschis de investitii Napoca, care are o politica de investitii orientata pe termen mediu si lung, precum si Fondul deschis de investitii Transilvania, fond de investitii de tip diversificat. Globinvest mai administreaza Fondul Privat Comercial, lansat in 2003, cu active de peste 4,5 milioane de euro si un randament mediu anual, in euro, de 29%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.