Din juriul Miss Plaja, concurs ce s-a desfasurat joi, la Hotel Palm Beach din Mamaia, au facut parte hair-stilistul Marian Darta si manelistul Costi Ionita. Dintre cele 50 de participante, venite din intreaga tara, solistul a pus ochii pe trei, u
Din juriul Miss Plaja, concurs ce s-a desfasurat joi, la Hotel Palm Beach din Mamaia, au facut parte hair-stilistul Marian Darta si manelistul Costi Ionita.

Dintre cele 50 de participante, venite din intreaga tara, solistul a pus ochii pe trei, una dintre ele fiind desemnata ""Miss Fitze"" (foto). Cum aceasta, pe numele ei Denisa Dobromirovici, nu are decat 16 ani, Costi a schimbat macazul, in sensul ca a plecat spre casa cu alte doua participante... majore. Si surori pe deasupra. Adevarul este ca are o masina de aspirat femei... Costi a marturisit ca este un compozitor scump, pretul pieselor sale fiind cuprins intre 1.000 si 4.000 de euro. Cu toate acestea, casa de productie a solistei Nico i-a comandat doua piese, o balada si una dance. Spectacolul Miss Plaja, organizat de italianul Manuel Kermany, va fi difuzat astazi, de la ora 19:30, la OTV. (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.