Ancheta in cazul lui Ionel Mantog - consilier personal al noului se-cretar de stat din Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmnin Popescu - a fost finalizata, procurorii anticoruptie urmand sa intocmeasca rechizitoriul, au informat, ieri,
Ancheta in cazul lui Ionel Mantog - consilier personal al noului se-cretar de stat din Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmnin Popescu - a fost finalizata, procurorii anticoruptie urmand sa intocmeasca rechizitoriul, au informat, ieri, surse judiciare.

Ionel Mantog este urmarit penal alaturi de alte patru persoane, pentru ca ar fi achizitionat la preturi derizorii locuintele persoanelor care urmau sa fie stramutate din cauza unor lucrari miniere din zona Targu-Jiu. Mantog a fost secretar de stat in MEC, functie din care a fost inlocuit in luna iunie, in urma izbucnirii scandalului legat de tranzactiile cu energie electrica de la complexurile energetice de la Turceni si Rovinari.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.