Unul dintre cei mai importanti furnizori de securitate informatica din SUA, Internet Security Systems, va folosi BitDefender in produsele sale. IBM a anuntat aseara achizitia ISS. La trei luni dupa lansarea oficiala a Windows Live OneCare, bazat
Unul dintre cei mai importanti furnizori de securitate informatica din SUA,
Internet Security Systems, va folosi BitDefender
in produsele sale. IBM a anuntat aseara achizitia ISS.

La trei luni dupa lansarea oficiala a Windows Live OneCare, bazat pe romanescul RAV, un sondaj NPD Group arata ca noul produs al Microsoft detinea 15% din vanzarile de profil de pe piata americana. Locul al doilea in preferinte, dupa solutiile Symantec.
Iata ca un alt produs romanesc va fi folosit de o companie din SUA, pentru a securiza computerele.
PARTENERIAT. Internet Security Systems a anuntat ca va folosi BitDefender (antivirus si antispyware) in Proventia Desktop Endpoint Security, un nou produs care va fi lansat pe piata la inceputul lui 2007.
""BitDefender si ISS vizeaza segmente de piata complementare: in timp ce BitDefender se focalizeaza pe Small & Medium business si Consumer market, ISS are o traditie in piata de large corporate si guvernamentala"", ne-a declarat Bogdan Irina, BitDefender WW Sales & Marketing Manager. ""ISS va include solutia romaneasca de securitate pentru inceput in Proventia Desktop, urmand ca in fazele urmatoare sa includa si in alte produse"", a adaugat oficialul BitDefender. ISS va distribui produsul prin intermediul celor 35 de office-uri din 20 de tari, precum si prin parteneri.
Printre clientii corporate ai ISS din SUA se afla 20 dintre cele mai importante banci, precum si marile companii de telecomunicatii. In afara SUA, ISS protejeaza retele de la Virgin Mobile Uk, Bursa din Cairo sau operatorul spaniol Telefonica. Produsele sale vizeaza securitate servere, e-mail, desktop, filtre de continut etc. ""In termeni financiari, vizam vanzari catre clientii finali din SUA de peste 10 milioane de dolari in 2006, pentru urmatorii doi-trei ani estimand cresteri de peste 250%-300%"", spune Bogdan Irina.
ULTIMA ORA. IBM a anuntat ieri ca a incheiat un acord de achizitie a companiei ISS, pentru 1,3 miliarde de dolari. ""Este un domeniu in care nu puteam activa inainte, pentru ca nu aveam activele software necesare pentru a oferi protectie impotriva atacurilor de pe internet"", a declarat Kristof Kloeckner, vicepresedinte IBM.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.