Doi morti, un disparut si sase raniti. Asa arata ieri statistica privind romanii prinsi in furtuna care a maturat Budapesta, chiar de ziua nationala a Ungariei. Potrivit consulului Romaniei in capitala ungara, mai toti cetatenii romani raniti in

Doi morti, un disparut si sase raniti. Asa arata ieri statistica privind romanii prinsi in furtuna care a maturat Budapesta, chiar de ziua nationala a Ungariei.

Potrivit consulului Romaniei in capitala ungara, mai toti cetatenii romani raniti in urma furtunii au fost deja externati din spital. O singura persoana are nevoie, in continuare, de ingrijiri medicale. Este vorba despre o femeie care a suferit o fractura, a spus consulul Marian Ursut, citat de Mediafax. Romanca este internata la ortopedie si urmeaza sa se stabileasca daca va fi tratata in Ungaria sau in Romania. Potrivit aceleiasi surse, ea ar fi ruda chiar cu unul dintre romanii care figureaza pe lista victimelor furtunii - Janos Kiss, din Salaj, in varsta de 28 de ani. Barbatul a murit strivit de un copac pe care rafalele de vant l-au smuls din radacini. Cadavrul Zsuszannei Szegedi Vig, de 47 de ani, care initial figura alaturi de sotul ei, pe lista persoanelor disparute, a fost gasit in apele Dunarii, iar echipele de salvare nu mai au sperante ca barbatul acesteia, si el cetatean roman, ar putea fi in viata. Cei doi au fost surprinsi de furtuna in timp ce se aflau intr-o ambarcatiune care naviga pe Dunare si au cazut peste bord.

ANCHETA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.