Handbalista Reprezentativa feminina a Romaniei a ocupat locul trei la Campionatul Mondial de handbal pentru tineret din Canada. In finala mica, Romania a invins, cu scorul de 30 la 28 (13-22), echipa similara a Frantei. Atuul echipei Romaniei l-a
Handbalista

Reprezentativa feminina a Romaniei a ocupat locul trei la Campionatul Mondial de handbal pentru tineret din Canada. In finala mica, Romania a invins, cu scorul de 30 la 28 (13-22), echipa similara a Frantei. Atuul echipei Romaniei l-a constituit interul stanga Cristina Neagu, care a marcat cele mai multe goluri. Jucatoarea de la Rulmentul Brasov a fost aleasa si MVP-ul intrecerii, ea regasindu-se in toate sectiunile importante ale statisticilor privind aceste Mondiale. Alaturi de Elena Dinca, extrema stanga a Romaniei, Cristina Neagu a fost aleasa sa faca parte din echipa Mondialelor. Pentru contributia sa la castigarea medaliei de bronz la CM din Canada si pentru ca a fost indiscutabil marea vedeta a competitiei, Jurnalul National o declara pe Cristina Neagu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.