Desi, dupa deschiderea scorului de catre oaspeti, se parea ca Poli va fi in stare sa dea lovitura si sa razbune toate frustrarile de pana acum, dinamovistii si-au revenit din pumni si au intors scorul. Mai mult de patru decenii trecusera de

Desi, dupa deschiderea scorului de catre oaspeti, se parea ca Poli va fi in stare sa dea lovitura si sa razbune toate frustrarile de pana acum, dinamovistii
si-au revenit din pumni si au intors scorul.

Mai mult de patru decenii trecusera de cand Poli nu mai invinsese in ""Groapa"". Declaratiile dinspre Timisoara de dinaintea meciului erau optimiste.
TRADITIE. ""Au trecut 45 de ani, dar trebuie sa mai si castigam"", spunea antrenorul Sorin Cartu. ""Suntem nasii lor"", a replicat actionarul Vasile Turcu. Iar traditia s-a confirmat inca o data, desi Andrei Cristea (a€™12) a adus tacerea in Stefan cel Mare. Numai ca usor, usor timisorenii au facut pasul inapoi, in timp ce Dinamo atat a asteptat, iar artileria grea si-a facut datoria. Pe rand, au punctat Cl. Niculescu (a€™42), Ionel Ganea (a€™62) si Danciulescu (a€™65), adica atacantii care nu pot juca toti o data, iar cainii au bifat al patrulea succes consecutiv in Liga 1. ""O victorie muncita, sunt foarte fericit. Am fost condusi, am tremurat, dar am revenit si am castigat. Ma mai bucura revenirea spectatorilor si faptul ca au inscris toti atacantii"", a declarat, la final, antrenorul Mircea Rednic. In schimb, tehnicianul banatenilor, Sorin Cartu, era dezamagit: ""Primele trei meciuri imi dadeau speranta, insa am fost depasiti de importanta jocului. Mi-e greu sa gasesc explicatii. Jucam prost dupa ce conducem. Asa nu se mai poate, trebuie sa facem ceva"".

BATAIE LA GROZAVESTI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.