Echipa nationala de polo a Romaniei a castigat puternicul turneu din Capitala, inregistrand numai victorii. Elevii lui Vlad Hagiu participa de la 1 septembrie la Campionatul European. Reprezentativa pregatita de Vlad Hagiu a castigat ieri si ult

Echipa nationala de polo a Romaniei a castigat puternicul turneu din Capitala, inregistrand numai victorii. Elevii lui Vlad Hagiu participa de la 1 septembrie la Campionatul European.

Reprezentativa pregatita de Vlad Hagiu a castigat ieri si ultimul meci din cadrul turneului de pregatire Cupa RomeTelecom, de la bazinul Dinamo, 10-7 (2-3, 4-2, 3-1, 1-1), in fata medaliatei cu bronz de la ultimul Campionat Mondial, din Grecia.
FORMA. Victoria in fata elenilor, obtinuta prin golurile lui Iosep (3), Radu (2), Busila, Kalman, Bonca, Dunca si Andrei, a fost cea de-a cincea de la aceasta competitie, dupa cele contra Germaniei, Italiei, Spaniei (tineret) si Slovaciei. Tricolorii castigasera turneul inca de sambata seara, atunci cand Italia a invins Grecia. In ciuda caniculei, in tribunele bazinului din Stefan cel Mare au fost prezenti circa 500 de spectatori, care la sfarsitul partidei i-au scandat numele antrenorului Vlad Hagiu si au aplaudat in picioare echipa nationala a Romaniei.
PROGRAM. Echipa Romaniei va pleca la data de 25 august in Croatia, acolo unde va sustine un stagiu de pregatire, ultimul inaintea Campionatului European de la Belgrad, care va avea loc intre 1 si 10 septembrie. In grupa de la turneul final, principala adversara a Romaniei va fi Spania, campioana olimpica en titre, care a deplasat la Bucuresti echipa secunda, format din componenti ai nationalei de tineret.

CONDITII PRECARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.