Mai rar se intampla ca un designer sa critice manechinele, dar iata ca Botezatu nu s-a putut abtine in ceea ce o priveste pe Monica Gabor, mai nou doamna Columbeanu: ""Ea nu este o frumusete. Este o fata cu solduri late. Cu o frumusete de femeie
Mai rar se intampla ca un designer sa critice manechinele, dar iata ca Botezatu nu s-a putut abtine in ceea ce o priveste pe Monica Gabor, mai nou doamna Columbeanu: ""Ea nu este o frumusete. Este o fata cu solduri late.

Cu o frumusete de femeie normala. Am avut-o in prezentarile mele, pentru ca trebuia sa fie acolo. Exista manechine care trebuie sa apara. Omul vine, te roaga. Ii pui mai mult machiaj, mai multe palarii pe cap, sa nu se vada cat de naspa este, si o scoti. I-as aminti Monicai faptul ca la toate prezentarile la care a fost a intrat cu interventii"", a declarat el pentru revista APROPO. Ei, asa or fi stat lucrurile pana inainte de nunta cu miliardarul roman, dar si dupa publicitatea de care Monica a beneficiat, prin intermediul postului B1 TV, tot mai multi designeri si-o doresc acum pe scena. De curand, o casa de moda i-a oferit acesteia suma de 20.000 de euro pentru o sedinta foto. Vedeti, ce conteaza daca are sau nu dimensiuni corporale standard? Unde mai pui ca e si insarcinata in luna a patra. (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.