Elevii lui Dorinel Munteanu nu s-au mai inscris in media golurilor din precedentele etape, insa si-au indeplinit obiectivul in stil italian, ajungand la patru victorii consecutive, cu maximum de puncte in clasament. Golul victoriei a fost reusit de T

Elevii lui Dorinel Munteanu nu s-au mai inscris in media golurilor din precedentele etape, insa si-au indeplinit obiectivul in stil italian, ajungand la patru victorii consecutive, cu maximum de puncte in clasament. Golul victoriei a fost reusit de Tilinca (a€™20), dupa o faza creeata de portughezul Semedo.
ACUZE. ""Eu sunt bucuros pentru cele trei puncte si pentru determinarea jucatorilor. Chiar daca nu am inscris decat o data, victoria este incontestabila"", a precizat la final Dorinel Munteanu. Meciul s-a jucat sub presiunea declaratiilor facute de presedintele lui FC National, Constantin Iacov, care ar fi sugerat, indirect, ca Munteanu a refuzat sa intre pe teren de teama controlului antidoping: ""Nu vreau sa detaliez acum, dar este vorba de un anumit jucator, poate mai multi"". Munteanu a replicat: ""Eu nu am jucat pentru ca am fost putin obosit dupa meciul echipei nationale si am decis inainte ca in teren vor intra doar cei suta la suta apti"". La final, patru jucatori au efectuat cntrolul antidoping. Este vorba de Tilinca si Manuel Jose, respectiv Ninu si Daniel Marin. Conducerea clujeana considera neregulamentara cererea ""bancarilor"", sustinand ca echipa oaspete nu poate cere asa ceva, ci doar organizatorii sau Agentia Nationala Antidoping.

TUDOR S-A RUPT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.