Selectionerul Victor Piturca a nominalizat ieri stranierii pe care va miza la primele meciuri din preliminariile CE 2008, cu Bulgaria (2 septembrie), de la Constanta, si cu Albania (6 septembrie), de la Tirana. Desi afirmase imediat dupa transferu

Selectionerul Victor Piturca a nominalizat ieri stranierii pe care va miza la primele meciuri din preliminariile CE 2008, cu Bulgaria (2 septembrie), de la Constanta, si cu Albania (6 septembrie), de la Tirana.

Desi afirmase imediat dupa transferul fotbalistului la Ajax ca ""Ogararu este a treia optiune pentru postul de fundas dreapta, dupa Contra si Badoi"", Piturca i-a gasit fostului stelist un loc in lotul pentru partidele cu bulgarii si cu albanezii. In acest moment, pentru postul de fundas dreapta este cea mai mare concurenta, celelalte variante fiind Contra si rapidistul Badoi.
CONFLICT. Absenta lui Oga-raru din lotul primei reprezentative, care dureaza de anul trecut, dupa meciul pierdut in Giulesti, 0-2 cu Olanda, a reprezentat la vremea respectiva un motiv de disputa intre selectioner si managerul general al Stelei, Mihai Stoica. Oficialul campioanei i-a reprosat lui Piturca faptul ca nu l-a convocat pe fundas la ultimele actiuni ale tricolorilor, desi acesta avusese evolutii bune la Steaua si reusise transferul la Ajax Amsterdam. ""Il voi chema atunci cand va juca titular la Ajax"", a fost raspunsul lui Piturca. In Supercupa Olandei, castigata de ""lancieri"" cu 3-1 in fata campioanei en-titre, PSV Eindhoven, Ogararu a fost titularizat, astfel ca selectionerul nu a putut sa-l mai ignore si l-a convocat.
LISTA. Iata numele celor 16 stranieri: Bogdan Lobont, Adrian Mutu (ambii Fiorentina), Cosmin Contra (Getafe), George Ogararu (Ajax), Gabriel Tamas (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Razvan Rat, Ciprian Marica (ambii Sahtior Donetk), Pompiliu Stoica (FC Moscova), Paul Codrea (Palermo), Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Florentin Petre (TSKA Sofia), Florin Soava (Krilia Sovietov Samara), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva), Daniel Niculae (Auxerre).

MUTU, IN TOP


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.