Reggina este al cincilea club din Serie A sanctionat in scandalul meciurilor trucate. Gruparea calabreza a scapat de retrogradare, dar va incepe sezonul viitor cu o penalizare de 15 puncte. Totodata, tribunalul disciplinar l-a suspendat pe presed
Reggina este al cincilea club din Serie A sanctionat in scandalul meciurilor trucate. Gruparea calabreza a scapat de retrogradare, dar va incepe sezonul viitor cu o penalizare de 15 puncte.

Totodata, tribunalul disciplinar l-a suspendat pe presedintele Lillo Foti pentru doi ani si sase luni si l-a amendat cu 30.000 de euro. Potrivit magistratilor din Napoli, Foti, trei arbitri, doi asistenti si un responsabil de arbitri au incercat sa ""predetermine rezultatul"" a sase meciuri din sezonul 2004-2005. In timpul audierilor, procurorul Stefano Palazzi solicitase retrogradarea Regginei in liga a doua, cu 15 puncte penalizare. De asemenea, Arezzo a primit acordul de a ramane in Serie B, cu o penalizare de noua puncte.
ETAPA. La randul sau, Juventus spera aseara intr-un posibil verdict favorabil la Camera de Conciliere a Comitetului Olimpic Italian. Reprezentantii bianconerilor urmareau sa ajunga la un acord cu oficialii Federatiei Italiene de Fotbal. ""Vrem Serie A, nu ne multumim cu Serie B fara penalizare"", a spus avocatul lui Juve, Cesare Zaccone. Desi constienti ca o intelegere cu FIGC era aproape imposibila, torinezii au luat intrunirea de aseara ca pe o etapa necesara in continuarea bataliei legislative care ar putea duce chiar pana la Curtea Europeana de Justitie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.