""Pot paria ca in urmatoarele doua etape, cu Rapid si acasa cu Dinamo, vom lua cel putin patru puncte"", a decretat patronul Craiovei, Adrian Mititelu. REPLICI. Numai ca rapidistii sunt de alta parere. ""Cred ca o sa castigam. Este primul nostru mec

""Pot paria ca in urmatoarele doua etape, cu Rapid si acasa cu Dinamo, vom lua cel putin patru puncte"", a decretat patronul Craiovei, Adrian Mititelu.
REPLICI. Numai ca rapidistii sunt de alta parere. ""Cred ca o sa castigam. Este primul nostru meci in Giulesti, iar dupa partidele cu Craiova si cu Sarajevo, din Cupa UEFA, pe care trebuie sa o eliminam, lucrurile vor intra in normal"", este de parere mijlocasul Vali Negru. Referitor la vorbele patronului oltenilor, Negru a precizat: ""Este normal sa fie optimist, dar mai bine ar astepta sa se termine meciul si apoi sa dea declaratii"". In schimb, Emil Dica este mai ponderat: ""Ei vor veni sa dea totul aici, mai ales dupa ce au invins pe FC Arges. Va fi greu, dar speram sa castigam pentru a avea moral bun inainte de returul cu Sarajevo"".
VIITOR. Directorul tehnic al Universitatii, Costica Stefanescu, se gandeste la viitor: ""Trebuie sa continuam ascensiunea. Daca vom reusi un rezultat bun, va fi foarte bine pentru moralul acestor tineri"". Fostul international spera sa profite de pasa neagra a Rapidului: ""Au inceput mai greu campionatul si din cauza instabilitatii la nivelul bancii tehnice. A mai intarziat si Viorel Moldovan, lucruri ce atarna greu"".

LIGA 1 - ETAPA A 4-A


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.