""Desteapta-te Rockule!"" Poti vota cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie. Mondial, autorii ""Romantei fara ecou"", sunt, de asemenea, printre preferatii ""devoratorilor"" de muzi
""Desteapta-te Rockule!"" Poti vota cele mai indragite melodii rock din toate timpurile, cantece care vor fi incluse pe un album de colectie.

Mondial, autorii ""Romantei fara ecou"", sunt, de asemenea, printre preferatii ""devoratorilor"" de muzica buna. ""De multa vreme voiam sa va mai ascult! Chiar dupa ani, sufletul vibreaza la muzica limpede si vocile cristaline! Un gand special pentru Gabriel Dragan!"", transmite un admirator care se semneaza Dan-Ioan Muntiu cel batran. Daca cei tineri abia acum ii descopera - ""Regret ca nu am fost contemporana cu Mondial"", spune Nina, - colegii de generatie isi aduc aminte cu nostalgie de vremurile studentiei: ""La 303 eram vecin si prieten cu Gabi Dragan, Filip Merca, Florin si restul trupei. Erau anii a€™65-a€™71. Chiar daca studentia nu era OK, totusi eram tineri! Asta e!"", spune Willi Schmieder.
Puteti vota (www.radio3net.ro ) pana la 1 decembrie 2006. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.