In urma articolului ""Caracatita de fini si nasi de la dezinfectie"", aparut in Jurnalul National din 18 august a.c., Biroul de presa al Guvernului a remis redactiei un ""Drept la replica"" in care precizeaza ca primul-ministru, Calin Popescu Taric
In urma articolului ""Caracatita de fini si nasi de la dezinfectie"", aparut in Jurnalul National din
18 august a.c., Biroul de presa al Guvernului a remis redactiei un ""Drept la replica"" in care precizeaza ca primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, nu are nici o legatura cu activitatea de dezinfectie de la Vama Nadlac si ca fostul presedinte al Consiliului Judetean Arad, liberalul Caius Parpala, ""nu este finul premierului Tariceanu"". Asteptam insa ca dl Tariceanu sa ne informeze cu aceeasi promptitudine si daca, si ce masuri a dispus impotriva celor care se fac vinovati de aceste ilegalitati. Anume, conducatorii Autoritatii Nationale a Vamilor si ai Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.