micuta artista
Varsta: 3 ani La 3 ani doreste sa demonstreze ca talentul nu asteapta trecerea anilor, prin intermediul primului ei concert live, ce va fi sustinut duminica la Teatrul Nottara. Cleopatra Stratan, fiica solistului Pavel Stratan
micuta artista
Varsta: 3 ani La 3 ani doreste sa demonstreze ca talentul nu asteapta trecerea anilor, prin intermediul primului ei concert live, ce va fi sustinut duminica la Teatrul Nottara. Cleopatra Stratan, fiica solistului Pavel Stratan, isi lanseaza in cadrul spectacolului albumul de debut intitulat ""La varsta de 3 ani"". La acest eveniment inedit vor asista cei de la Guinness Book, pentru posibilitatea de a o introduce in Cartea Recordurilor la urmatoarele categorii: ""Cea mai tanara artista"", ""Cea mai tanara cantareata care lanseaza un album"", ""Cea mai tanara cantareata care prezinta singura un concert de o ora si jumatate"". Recitalul micutei va cuprinde 28 de piese, dintre care 12 de pe albumul ei si 16 ale tatalui ei. Pentru curajul de care da dovada, Jurnalul National o declara pe Cleopatra Stratan ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.