Trupa Suie Paparude ""ataca frontal"" posturile tv cu videoclipul piesei ""Armada Verbala"". Echipa care a realizat acest clip a fost formata din profesionisti adevarati, iar printre acestia se numara si operatorul care a filmat ""Moartea Domnului Lazarescu"".
CLIP. Filmarile au durat o zi, iar tonul actiunii a fost dat de regizorul Ioachim Stroe. Personajele constumate sunt niste actori ""cumsecade, care s-au lasat batuti, loviti si batjocoriti cu stoicism pe parcursul filmarilor"". Cat despre mesajul clipului, trupetii au spus: ""Nu vrem un clip militant, ci mai degraba un clip la care sa se rada si sa ne simtim bine... Ideea e ca poti castiga si cu mijloace mai neortodoxe. Dar e o chestie trecatoare. Vorba poate bate gandul. Dar numai pe termen scurt"". Piesa ""Armada Verbala"" beneficiaza de un clip, pentru ca ""e o piesa aleasa de public. Are succes la concerte, iar acesta e cel mai bun barometru cand consideram o piesa buna sau nu"".
NOUTATI. Noul album Suie Paparude va beneficia de un aport grafic-video la fiecare piesa in parte. Dupa ce vor termina inregistrarile la acest album, Michi va scoate continuarea la Dub Free Romania.