Patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, nu vrea sa cedeze din pret pentru transferurile in Giulesti a trei jucatori de la actuala divizionara secunda. ""Nu sunt simple negocieri. Este o adevarata lupta"", a declarat George Copos (foto), principa
Patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, nu vrea sa cedeze din pret pentru transferurile in Giulesti a trei jucatori de la actuala divizionara secunda. ""Nu sunt simple negocieri. Este o adevarata lupta"", a declarat George Copos (foto), principalul actionar al Rapidului.
LA PACHET. Dupa mai mult timp, Copos a recunoscut ca isi doreste jucatori de la fosta revelatie a Ligii 1. ""Negocierile pentru Mazilu, Lazar si Stelian Stancu sunt foarte dificile. Ii dorim pe toti trei, insa vom vedea la sfarsit ce va fi. Este greu de spus in cat timp se vor rezolva aceste tranzactii"", a spus Copos. De partea cealalta, Vasile Siman sustine ca nu partea financiara ingreuneaza tratativele: ""Nu este vorba de bani, asta o spun sigur, ci de cu totul altceva"". Referitor la gradul de rudenie dintre cei doi, George Copos a adaugat: ""Este adevarat ca eu si domnul Siman suntem mai apropiati, insa acest lucru nu conteaza in desfasurarea negocierilor. Nu-mi doresc decat sa se termine cat mai repede, pentru ca suporterii asteapta aceste transferuri"".
CURTAT. Dintre cei trei, cel mai curtat in aceasta vara a fost Mazilu, cotat la doua milioane de euro. Pentru tanarul international a insistat Steaua, care a oferit doar 1,2 milioane de euro, si Poli Timisoara. In prezent, interesul Stelei a scazut, Gigi Becali anuntand ca nu ofera mai mult de 800.000 de euro pentru atacant.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.