Deputatul PNL de Valcea Emilian Francu a recunoscut ca, pe vremea cand era elev, agenti ai Securitatii au incercat sa il racoleze. Ca printr-o minune, liberalul a fost ""salvat"" de mama sa, profesoara de Limba romana. ""Am fost intrebat daca vreau s
Deputatul PNL de Valcea Emilian Francu a recunoscut ca, pe vremea cand era elev, agenti ai Securitatii au incercat sa il racoleze. Ca printr-o minune, liberalul a fost ""salvat"" de mama sa, profesoara de Limba romana. ""Am fost intrebat daca vreau sa colaborez, prin clasa a X-a, avand in vedere ca ani la rand am fost sef de promotie. Mama mea, care o medita pe fiica sefului Securitatii valcene, a intervenit si i-a spus generalului Andreescu: «Lasati-mi baiatul in pace!»"", a spus parlamentarul. El adauga ca nu i s-a cerut demisia, dar Gheorghe Flutur, vicepresedintele PNL, spune ca Francu va fi ""verificat"". (Alexandra Chivu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.