Cand m-a invitat Ioana-Sidonia, printesa magiei de lux, la nunta baiatului ei, Ahmed, m-am simtit al mai onorat. Nu se intampla
zilnic sa te cheme in
ditamai palatul o invartitoare de fus magic, care baga si scoate argintul viu pana si din contactori.

M-am infiintat miercuri la ora unu la resedinta cat un hangar de pe Strada Antiaeriana numarul 51 a Ioanei si a consortului, ""domnul de afaceri"" Fabian. Am trecut pe o alee plina de baloane cu inimioare pe care scria Ahmed+Suedia. Asa am aflat ca insurateaua, odrasla unui clan din Mogosoaia, are nume de tara nordica.
CU ""LIMUZINI"". Junele Ahmed era drapat intr-un smoching alb ""de la Anglia"", avea joben si baston cu maciulie de argint. Vrajitoarea, cu un aer de mare organizator, a spus unei menajere romance, cum ne-a vazut: ""Da la baietii neste uischi cu red bule"". Sfioasa, s-a lasat pozata doar dupa ce i-am explicat faptul ca fotoreporterul Gabi Boholt e tot un fel de mag, ""Gabi Unicatu, lordua€™ pozarilor"". In curte zbierau cat ii tineau falcile Liviu Pustiu, Copilu de aur si alte exemplare de platina. Manelistii aveau tricouri cu sigla Uniunii Europene, pe care scria Dan Bursuc Grand Production. Nu am putut decat sa ma bucur cand am vazut ca viezurele muzical e deja integrat european.
In timp ce Fabian imi marturisea modest ca nunta l-a costat vreo 85.000 de euro, vecinii saraci din cartier, pe post de ulii, faceau raiduri de prada care se lasau cu furt de saleuri. Pe la patru, s-a dat semnalul ""la limuzini"" si ne-am trezit imbarcati intr-un Lincoln negru cu nenumarate usi. Am plecat cu patru limuzine si nenumarate masini de fite spre casa nasului, nimeni altul decat Sorinel Pustiu.
IN MISCARE. A fost o mica problema. Vocalizele nasului i-au adus la disperare pe vecini, care au chemat politia. S-a facut liniste pana au plecat bratele legii, apoi Sorinel a mai tras asa, de sac, o manea si ne-am roit la Mogosoaia, sa luam mireasa. Acolo, intr-o curte ceva mai modesta decat a Sidoniei, copiii teribili (la propriu) ai manelelor faceau sa vibreze pamantul cu racnete gen ""haus, dzaa, tiiiiiii"" si alte sunete al caror inteles nu l-am prins. Mireasa, cu o ditamai diadema de aur pe cap, dadea din buric pe acolo. Dupa slujba de la biserica am plecat iar, de data asta la chefuiala propriu-zisa.

BOGATIE. Ahmed are prezis un viitor stralucit ca om de afaceri