Francezii au denumit-o micuta pasare exotica. Pentru romani este doar Maria Gheorghiu. O Marie care canta cu sufletul sau sufletul canta cu ea. Nu mai conteaza ordinea, atat timp cat are o scena pe care poate sa-si arate frumusetea. Timpul trec

Francezii au denumit-o micuta pasare exotica. Pentru romani este doar Maria Gheorghiu. O Marie care canta cu sufletul sau sufletul canta cu ea. Nu mai conteaza ordinea, atat timp cat are o scena pe care poate sa-si arate frumusetea.

Timpul trece si o data cu el Festivalul ""Folk you!"", care a ajuns cu colindul la al treilea week-end. In aceasta seara n-avem pereche la Vama Veche... Zoia Alecu, Mircea Bodolan, Narcisa Suciu, Mircea Rusu, Maria Magdalena Danaila si Emeric Imre sunt folkistii de serviciu. Maine seara (sa nu uitati, la ora 21:00!!!) ni se alatura ""soldatii"" Mircea Florian, Maria Gheorghiu, Vasile Seicaru, Magdalena Puscas si Tatiana Stepa. Sambata va asteptam la 2 Mai (in aceeasi formatie de linia intai) sa raspundeti la salutul ""Folk you!"", eventual cu ""Folk you, too!"", asa cum ati mai facut-o anul trecut. Bineinteles ca Dinu Olarasu va deschide fiecare seara de festival cu ""Dincolo de orice vama/ Dincolo de DA sau NU/ Dincolo de toata lumea/ Folk you!"". Iar Motu Pittis va manui bagheta de dirijor, pentru ca folkul sa nu greseasca destinatia: vama sufletelor voastre.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.