Administratia cubaneza face lobby intens presedintelui Fidel Castro, aflat pe patul de spital. Dupa doua zile in care poporului cubanez si lumii intregi li s-au servit mai multe fotografii cu ""el lider maximo"" in convalescenta, ieri apropiatii
Administratia cubaneza face lobby intens presedintelui Fidel Castro, aflat pe patul de spital.

Dupa doua zile in care poporului cubanez si lumii intregi li s-au servit mai multe fotografii cu ""el lider maximo"" in convalescenta, ieri apropiatii presedintelui au dat publicitatii un filmulet, cu o durata de zece minute, care il surprinde pe liderul venezuelean, Hugo Chavez, impreuna cu cei doi frati Castro. Fidel este intins in pat, dar rade si discuta cu bunul sau amic de la Caracas, Hugo Chavez. Secventele releva ""un domn Castro obosit (...) cu voce foarte slaba, care pare ca se simte bine"", comenteaza ziarul The Guardian. O intrebare inca planeaza, noteaza The Guardian: ""Nu se stie daca Fidel se va intoarce la putere sau il va lasa pe Raul sa preia in mod permanent rolul de presedinte"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.