Seful statului, Traian Basescu, a fost cea mai mediatizata personalitate politica in stirile radio si tv in luna iulie. Asta releva un raport realizat de CNA, care a monitorizat in perioada respectiva principalele emisiuni de stiri, dezbatere si div
Seful statului, Traian Basescu, a fost cea mai mediatizata personalitate politica in stirile radio si tv in luna iulie. Asta releva un raport realizat de CNA, care a monitorizat in perioada respectiva principalele emisiuni de stiri, dezbatere si divertisment ale principalelor posturi de televiziune si de radio.

Potrivit raportului, in ceea ce priveste durata interventiilor si numarul acestora la stirile tv, presedintele este urmat de premierul Calin Popescu Tariceanu si de deputatul PRM Dumitru Dragomir. La radio, situatia se schimba putin, pe locul al treilea nu se mai afla Dragomir, ci liderul PSD, Mircea Geoana. In cadrul emisiunilor tv de dezbatere, divertisment si sport, cele mai mediatizate personalitati politice au fost, in ordine, Calin Popescu Tariceanu, Corneliu Vadim Tudor si Mona Musca. In schimb, la emisiunile de divertisment de la radio conduce Tariceanu, urmat de George Cristian Maior si Monica Macovei. De asemenea, in topul formatiunilor politice prezentate in emisiunile de stiri tv si radio se regaseste Alianta D.A., urmata de PSD, PC, PRM si UDMR.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.