Solista grupului Vaya con Dios
Varsta: 52 de ani Formatia belgiana Vaya con Dios revine in Romania pentru a sustine un recital astazi, la Festivalul Callatis. Trupa a mai putut fi auzita in 1996, la Festivalul ""Cerbul de Aur"". Numele grupul
Solista grupului Vaya con Dios
Varsta: 52 de ani Formatia belgiana Vaya con Dios revine in Romania pentru a sustine un recital astazi, la Festivalul Callatis. Trupa a mai putut fi auzita in 1996, la Festivalul ""Cerbul de Aur"". Numele grupului creat in 1986 in jurul lui Dani Klein a devenit cunoscut datorita unor piese precum ""Puerto Rico"", ""Whata€™s a Woman"", ""Nah Neh Nah"" si ""Dona€™t Break My Heart"". Anii a€™90 au insemnat decaderea lor. Dar, dupa opt ani de absenta, belgienii revin cu un nou album: ""The Promise"". Recitalul de la Mangalia este inclus in turneul de promovare a acestui ultim material discografic. Dani Klein va primi o Stea de Mare pe aleea din Mangalia, unde sunt onorate astfel vedetele care au trecut prin oras. Pentru sustinerea acestui concert, Jurnalul National o declara pe Dani Klein ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.