Directia Politiei Rutiere informeaza conducatorii auto ca, din cauza lucrarilor de reabilitare a carosabilului si ca urmare a fluxului mare de autovehicule dinspre litoral catre Bucuresti, traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe raza localita
Directia Politiei Rutiere informeaza conducatorii auto ca, din cauza lucrarilor de reabilitare a carosabilului si ca urmare a fluxului mare de autovehicule dinspre litoral catre Bucuresti, traficul rutier se desfasoara cu dificultate pe raza localitatii Faclia.

Astfel, conducatorii auto sunt rugati sa utilizeze si variantele DN 2A Constanta - Harsova - Slobozia; DN 2 Urziceni - Bucuresti; DN 2A Slobozia - Harsova - Constanta in continuare Drajna - Autostrada Soarelui; DN 2A Slobozia - Harsova - Constanta. De asemenea, celor care circula pe DN 1 li se reaminteste faptul ca, la km 114 (Posada), se continua lucrarile de consolidare a versantilor si reabilitare a partii carosabile pe o lungime de 150 de metri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.