Decizia de a concesiona plajele litoralului romanesc celor 6 operatori se dovedeste benefica atat pentru turistii aflati in vacanta la malul Marii Negre, cat si pentru calitatea serviciilor turistice oferite acestora. Finalizarea procesului de conce
Decizia de a concesiona plajele litoralului romanesc celor 6 operatori se dovedeste benefica atat pentru turistii aflati in vacanta la malul Marii Negre, cat si pentru calitatea serviciilor turistice oferite acestora.
Finalizarea procesului de concesionare a avut loc dupa deschiderea sezonului si au existat numeroase piedici puse in calea operatorilor din partea unor autoritati locale, insa noii administratori au recuperat din mers. Acum, activitatea se desfasoara la capacitate maxima si in conformitate cu toate conditiile prevazute in contractele de inchiriere. Vremea frumoasa a adus pe litoral un numar-record de turisti, majoritatea laudand conditiile de pe plaja. Cei mai multi turisti au fost in Mamaia si Costinesti. Desi investitiile facute in Costinesti nu sunt la un nivel comparabil cu cele din Mamaia, de exemplu, plajele de aici au fost insa dotate la aceleasi standarde inalte ca si cele din cea mai luxoasa statiune a litoralului romanesc, dar, desigur, la preturi accesibile.
In ambele locatii, dotarile - beach baruri, sezlonguri, umbrelute, toalete, cosuri de gunoi, alte constructii auxiliare - sunt exact cele prevazute in contractul de concesionare agreat cu Ministerul Mediului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.