Cu trei victorii din tot atatea partide, clujenii se pot gandi la detronarea marilor echipe din Bucuresti. SUPARATI. Desi au castigat categoric la Piatra Neamt, ""ceferistii"" se asteapta la amenzi. ""Am obtinut trei puncte si atat. Am cerut ca ech
Cu trei victorii din tot atatea partide, clujenii se pot gandi la detronarea marilor echipe din Bucuresti.
SUPARATI. Desi au castigat categoric la Piatra Neamt, ""ceferistii"" se asteapta la amenzi. ""Am obtinut trei puncte si atat. Am cerut ca echipa sa nu joace relaxat, chiar daca scorul este mare. Golul a venit pe astfel de momente, ca si la Galati. Jucatorii vor fi amendati"", a declarat la final antrenorul-jucator Dorinel Munteanu. Fostul international are si cuvinte de lauda totusi: ""Au respectat indicatiile si nu i-au lasat pe nemteni sa joace. Am fost superiori la capitolul posesie"". In schimb, tehnicianul Ceahlaului, Mihai Stoica, a fost huiduit de spectatori, care i-au cerut demisia. ""Domnul Stefan este singurul care imi poate cere demisia. Inca nu am discutat, dar, daca va dori, voi pleca"", a spus Stoica. Presedintele de onoare Gheorghe Stefan s-a luat din nou de arbitraj, asa cum a facut-o si dupa esecul de la Iasi: ""Echipa nu joaca nimic, insa arbitrul a fost cu ei. Ne-a furat ca in codru"".
RENUNTARE. Ieri dupa-amiaza, antrenorul Mihai Stoica a fost chemat de presedintele de onoare Gheorghe Stefan. Surse din club sustin ca, dupa ce i s-a reprosat parcursul slab al echipei in primele trei etape, Stoica si-a prezentat demisia, desi i se acordase un ultimatum.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.