Federatia Romana de Golf incearca sa aduca tot mai multi oameni catre acest sport. Clubul de Golf ""Lac de Verde"" din Breaza a gazduit finala Campionatului National de Juniori Medal 2006, sub egida Federatiei Romane de Golf. TINTA. Campiona

Federatia Romana
de Golf incearca sa
aduca tot mai multi oameni catre acest sport.

Clubul de Golf ""Lac de Verde"" din Breaza a gazduit finala Campionatului National de Juniori Medal 2006, sub egida Federatiei Romane de Golf.
TINTA. Campionatul a fost dedicat copiilor beneficiari ai programului intensiv de golf oferit gratuit de Clubul de Golf Lac de Verde, prin intermediul instructorilor profesionisti, timp de cinci ani, cat si copiilor beneficiari ai taberelor cu program intensiv de golf organizate de club anual.
ATITUDINE. Cu deosebita perseverenta, juniorii au dobandit tehnici de practicare a acestui sport la un nivel profesional, oferindu-ne speranta unui viitor lot de golfeuri juniori care ne vor putea reprezenta tara cu mandrie la competitiile internationale.
SURPRIZA. Chiar daca considerat un sport al oamenilor rafinati si cu personalitate, golful din Romania este condus de o femeie. Daniela Hintescu este presedintele FR de Golf si considera ca pe parcursul anului acest sport va cunoaste o explozie neasteptata la noi in tara. ""Anul 2006 va marca o perioada prospera si de succes pentru federatia noastra. Doresc sa multumesc pentru suportul avut din partea membrilor Biroului Federal, jucatorilor de golf si cluburilor care au organizat campionate"", este mesajul celei care pastoreste acest sport in tara noastra.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.