Tehnicianul rapidist a acuzat echipa ca a luat meciul prea usor si crede ca, daca se va juca la fel si in returul programat la 24 august, sansele unui traseu cat mai lung in Europa sunt reduse. Putini se asteptau ca Rapid sa se impiedice de grup
Tehnicianul rapidist a acuzat echipa ca a luat meciul prea usor si crede ca, daca se va juca la fel si in returul programat la 24 august, sansele unui traseu cat mai lung in Europa sunt reduse.


Putini se asteptau ca Rapid sa se impiedice de gruparea din Sarajevo. Declaratii optimiste la plecare, tristete la sosire.
CRITICI. ""Trebuie sa ne trezim, altfel calificarea este in pericol. Am dat dovada de iresponsabilitate. Nu mai suntem echipa de anul trecut"", a declarat Lucescu junior. La randul sau, presedintele Dinu Gheorghe a precizat: ""Unii inca viseaza. Sper sa-si revina, altfel va fi rau"". Pentru jocul-retur, de la giulesteni va lipsi sigur Marius Constantin, eliminat la Sarajevo, in timp ce un alt aparator, Sapunaru, s-a accidentat si nu se stie daca se va reface in timp util. Ieri, la revenirea in tara, Lucescu era ceva mai moderat: ""Nu este o tragedie. Calificarea se va juca la Bucuresti. Am fost surprins totusi de atitudinea noastra pe teren. Trebuie sa acceptam realitatea, in momentul de fata lucrurile nu merg bine la echipa. Este consecinta a ceea ce s-a intamplat in vara"".
ALARMA. La revenirea din Bosnia, tehnicianul Rapidului a comparat jocul bosniacilor cu cel al echipei sale din sezonul trecut: ""Ne-a lipsit acea smecherie pe care am avut-o sezonul trecut. Din pacate, aceasta smecherie au avut-o cei de la Sarajevo"". Lucescu junior a mai adaugat referitor la viitorul echipei pe care o conduce: ""Totul trebuie inteles ca un semnal de alarma tras vizavi de ce se intampla in acest moment la Rapid, ca spirit, ca joc. La retur vom fi mai puternici"".
DERBY. Rapidistii pleaca azi la Timisoara in vederea derby-ului cu Poli, programat maine. ""Ei vin dupa un rezultat defavorabil si vor fi mai motivati. Dar noi trebuie sa ne pastram linia si sa jucam la fel ca la Pitesti. Ne asteapta un meci foarte greu"", a declarat antrenorul timisorenilor, Sorin Cartu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.