Scriitor
Varsta: 38 de ani Unul dintre cei mai apreciati scriitori americani de SF, Jeff VanderMeer, se afla in Romania. El si-a lansat ieri volumul ""Veniss Underground"" la Libraria ""St. O. Iosif"", urmand ca marti sa aiba loc o a doua la
Scriitor
Varsta: 38 de ani Unul dintre cei mai apreciati scriitori americani de SF, Jeff VanderMeer, se afla in Romania. El si-a lansat ieri volumul ""Veniss Underground"" la Libraria ""St. O. Iosif"", urmand ca marti sa aiba loc o a doua lansare la Carturesti Verona. ""Veniss Underground"" consacra un nou topos si un nou univers. In Romania, cartea a aparut la Editura Tritonic. VanderMeer s-a nascut in Pennsylvania, in 1968. Aproape toata copilaria si-a petrecut-o in Insulele Fiji, unde parintii sai lucrau ca voluntari in Peace Corps. In 2000 a castigat ""World Fantasy Award"" pentru nuvela ""The Transformation of Martin Lake"". Dintre lucrarile sale mai amintim: ""The Book of Frog"", ""City of Saints and Madmen"", ""Shriek: An Afterword"". Pentru lansarea cartii sale si in Romania, Jurnalul National il declara pe Jeff VanderMeer ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.