Patronul giulestenilor l-a convins pe Vasile Siman sa-l cedeze pe Ionut Mazilu, insa pe fir a intrat si Poli Timisoara, care ar dori un transfer definitiv al internationalului gruparii din Regie, in timp ce Copos ar agrea un imprumut pe un an.

Patronul giulestenilor l-a convins pe Vasile Siman sa-l cedeze pe Ionut Mazilu, insa pe fir a intrat si Poli Timisoara, care ar dori un transfer definitiv al internationalului gruparii din Regie, in timp ce Copos ar agrea un imprumut
pe un an.

Sigur este faptul ca Ionut Mazilu nu va evolua in Liga 2. Cel putin asa sustine patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman. ""I-am promis ca nu ma voi opune unui eventual transfer. Exista oferte si din tara, dar si din strainatate. Nu este un jucator care sa evolueze in al doilea esalon"", a confirmat oficialul gruparii din Regie.
INTALNIRI. Negocierile dintre George Copos si Vasile Siman dureaza de ceva vreme. Au batut palma, dar totul s-a oprit la bani. Suma de trei milioane de euro ceruta de Siman nu a fost acceptata de Copos, care doreste un imprumut pe un an si coproprietate.""Totul depinde de conducere. Mi-l doresc pe Mazilu, insa nu pot face nimic. Nu este un jucator de a doua liga. Inca il mai asteptam in Giulesti"", a declarat antrenorul visiniilor, Razvan Lucescu. La randul sau, presedintele Dinu Gheorghe a precizat: ""Stiu ca s-a negociat nu numai pentru Mazilu. Il dorim si sper sa se rezolve"". Numai ca, ulterior, pe fir au intrat Steaua si Poli Timisoara, oferta banatenilor fiind cea mai tentanta pentru Vasile Siman. Din acest motiv acesta evita sa dea un raspuns concret Rapidului.
LA PACHET. Pe lista giulestenilor se mai afla trei jucatori ai Sportului. Este vorba despre Dacian Varga, Costin Lazar si Tibi Balan. Pana in acest moment, doar despre ultimul se poate spune ca este jucatorul Rapidului.
""Tibi este ca si jucatorul nostru"", a confirmat Dinu Gheorghe, insa mijlocasul este accidentat si va reincepe pregatirea peste doua luni. Referitor la ceilalti doi, rapidistii i-ar dori ""la pachet"". In cele din urma s-a ajuns la un acord, dar numai din iarna.

MEMORIU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.