Senatorul PSD Ion Iliescu a fost vizitat la Scrovistea de Adrian Nastase, unde cei doi au purtat o discutie ""consistenta"" de patru ore. ""Este una din intalnirile obisnuite. De obicei, nu avem teme stabilite de dinainte, ci ne spunem fiecare p
Senatorul PSD Ion Iliescu a fost vizitat la Scrovistea de Adrian Nastase, unde cei doi au purtat o discutie ""consistenta"" de patru ore.

""Este una din intalnirile obisnuite. De obicei, nu avem teme stabilite de dinainte, ci ne spunem fiecare punctele de vedere pe probleme politice importante ale momentului"", a declarat Nastase, potrivit Mediafax. Acesta a mai spus ca a reflectat ""foarte serios in ultima vreme asupra unor probleme de interes din punct de vedere al social-democratiei, si ca se gandeste si la modul in care se poate implica in proiectul lui Iliescu de consolidare a unui dialog institutionalizat in zona stangii, sub egida Forumului Democrat din Romania.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.