Diaspora va avea un imn compus de o romanca
stabilita de 16 ani in Anglia. Nicole Fornescu este autoarea, cea care a scris
si pentru Celine Dion.

Daca institutiile abilitate dorm, atunci Primaria Mangalia si Fundatia neguvernamentala Pro Familia s-au trezit (a patra oara!!!) sa adune diaspora la masa discutiilor. Astfel, incepand de maine, pana la 12 august se desfasoara Simpozionul Romanilor de Pretutindeni - ""Hai acasa"". Organizatorii vor sa lanseze un imn al diasporei in cadrul acestor manifestari, incredintandu-i lui Ovidiu Komorniyk misiunea de a fabrica piesa in studioul sau. Impreuna cu Nicole Formescu, Komorniyk a intrat in camera de ""tortura"" si lucreaza de zor la melodia care va reprezenta romanii de pretutindeni.
Prima creatie de mare succes a compozitoarei Nicole a fost ""If you come back"", interpretata de Blue. Ea a mai scris piese pentru Celine Dion, Jessica Simpson, Eminem, Boyz II Men si pentru Usher. Va dati seama ce va iesi din duetul Komorniyk-Formescu!
INEDIT. Startul la Simpozionul Romanilor de Pretutindeni se da maine la Sala Belvedere din Complexul President (Mangalia), de la ora 15:00. Prima dezbatere din program este legata de sansele turismului romanesc, iar seara, de la ora 20:30, Festivalul Callatis isi deschide portile cu Miss Diaspora. Printre candidatele la titlul de Miss se afla si Elinor Pongracz, care reprezinta Anglia. Interesant este faptul ca tatal domnisoarei va reprezenta Germania la Simpozionul care reuneste 70 de participanti din 14 tari. Cum e posibil? Exista o explicatie! Elinor este de trei ani in Anglia, unde studiaza muzica. Mademoiselle l-a cucerit pe Gabriel Cotabita (cu vocea sa), astfel ca va urca pe scena scoica si in afara concursului Miss. Cum ce va face? Va canta!

CU NABADAI