Giulestenii pleaca in aceasta dimineata, la ora 10:00, spre Bosnia, unde va avea loc prima mansa cu FK Sarajevo, din turul trei preliminar al Cupei UEFA. Din delegatie va lipsi doar Viorel Moldovan, care se va pregati separat pentru a ajunge la a
Giulestenii pleaca in aceasta dimineata, la ora 10:00, spre Bosnia, unde va avea loc prima mansa cu FK Sarajevo, din turul trei preliminar al Cupei UEFA.

Din delegatie va lipsi doar Viorel Moldovan, care se va pregati separat pentru a ajunge la acelasi nivel fizic cu colegii sai. In schimb, Maldarasanu, Dica si Negru merg in Bosnia, dar nu pot fi folositi deoarece sunt accidentati. ""Nu stiu cum va fi in Bosnia, n-am mai fost niciodata. Sper sa jucam bine si sa castigam"", a declarat Ianis Zicu, jucator care ar putea debuta maine la Rapid in cupele europene. ""Vrem sa obtinem un rezultat dupa care sa avem mai mult de 50 la suta sanse de calificare"", a spus si capitanul Maftei. Partida de maine se va disputa pe stadionul Kosevo si va fi transmisa in direct de Pro TV, de la ora 21:00.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.