FK Sarajevo, adversara giulestenilor din turul doi preliminar al Cupei UEFA, a debutat cu o victorie in campionat, 2-0, pe teren propriu, cu Jedinstvo. Viitoarea adversara a Rapidului a beneficiat si de un penalty la scorul de 0-0, acordat gratui
FK Sarajevo, adversara giulestenilor din turul doi preliminar al Cupei UEFA, a debutat cu o victorie in campionat, 2-0, pe teren propriu, cu Jedinstvo.

Viitoarea adversara a Rapidului a beneficiat si de un penalty la scorul de 0-0, acordat gratuit, dar irosit la fel de usor. La partida a asistat si unul dintre secunzii lui Razvan Lucescu, Cristian Petre. ""Gazdele au dominat tot timpul. Sarajevo nu are valori deosebite, dar este foarte bine organizata. Nu au in lot nici un strain, dar am inteles ca au adus de la TSKA Sofia un jucator foarte bun, care a mai evoluat la ei, ceva in genul lui Viorel Moldovan. Este in urma cu pregatirea fizica, dar vor sa-l foloseasca in meciul contra noastra"", a spus Petre pentru site-ul oficial al FC Rapid. ""Au un stadion de 30.000 de locuri cu un gazon foarte bun. La meciul cu Jedinstvo n-au fost decat vreo 2.000 de spectatori, dar foarte galagiosi si agitati. Organizatorii mizeaza, la meciul cu noi, pe aproximativ 15.000-20.000 de fani"", a mai adaugat ""secundul"" giulestean. Meciul FK Sarajevo - Rapid va avea loc joi, pe stadionul Kosevo, de la ora 21:00, returul fiind programat peste o saptamana, in Giulesti. Giulestenii vor pleca in Bosnia maine dimineata, la ora 10:00. Din lotul care va face deplasarea va lipsi doar Viorel Moldovan, care este in urma cu pregatirea fizica. (Gabi Condrache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.