Jucatoare de tenis
Varsta: 17 de ani Trofeul ""Ilie Nastase"" face parte din calendarul circuitului international de tenis al Romaniei. Cuprinde 12 turnee de fete, raspandite in toata tara, fiecare turneu fiind dotat cu premii de 10.000 de do
Jucatoare de tenis
Varsta: 17 de ani Trofeul ""Ilie Nastase"" face parte din calendarul circuitului international de tenis al Romaniei. Cuprinde 12 turnee de fete, raspandite in toata tara, fiecare turneu fiind dotat cu premii de 10.000 de dolari. La Centrul National de Tenis din Bucuresti s-a desfasurat zilele acestea cel de-al zecelea turneu al circuitului. Diana Enache si-a adjudecat Trofeul ""Ilie Nastase"", invingand-o in finala pe sarboaica Neda Kozic. Tanara pitesteanca este momentan locul 640 WTA, revenind, dupa o pauza cauzata de o accidentare, in postura de favorita cu numarul 8 la acest turneu. Ea a supravietuit unei saptamani infernale, reusind sa invinga in toate meciurile din fiecare zi, jucand la temperaturi de peste 40 de grade. Pentru castigarea acestui turneu, Jurnalul National o declara pe Diana Enache ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.