Opt tineri si-au pierdut viata ieri-dimineata, in jurul orei 3:00, pe Drumul Judetean 709, intre localitatile Horia si Siria, din judetul Arad. Dupa primele cercetari, se pare ca viteza cu care a rulat masina era de aproape 200 km/h. In autoturi

Opt tineri si-au pierdut viata ieri-dimineata, in jurul orei 3:00, pe Drumul Judetean 709, intre localitatile Horia si Siria, din judetul Arad. Dupa primele cercetari, se pare ca viteza cu care a rulat masina era de aproape 200 km/h.

In autoturismul Audi A 6, condus de un cunoscut personaj al lumii interlope, Ioan D., in varsta de 30 de ani, se aflau opt tineri, doua fete si sase barbati, toti cu varste cuprinse intre 16 si 21 de ani.
APEL LA 112. Din cauza vitezei foarte mari, soferul a pierdut controlul bolidului, s-a izbit cu partea laterala de un copac, a zburat cu masina prin aer si s-a lovit de trunchiul unui alt pom de pe marginea drumului si apoi a plonjat pe capota. Urma lasata pe scoarta copacului se afla la o inaltime de doi metri. Un sofer care trecea prin zona a sunat la 112. Initial, pompierii militari au crezut ca intre fiarele contorsionate sunt doar trei victime. Pe masura ce au taiat caroseria au realizat ca numarul celor morti este cu mult mai mare. Toti cei decedati sunt din satul Horea, asa ca localitatea a intrat in doliu. Acesta este cel mai grav accident de circulatie produs in judetul Arad, in ultimii 16 ani.

SOCATI. Medicii si pompierii militari care au participat la descarcerare au fost si ei ingroziti de imaginile terifiante


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.