Intre 1999 si 2002 a existat Baba Novac, un excelent grup acid jazz care a lasat in urma ""Pastel Acid"". Patru dintre componenti (Maca, Bujor, Meghi si Laurentze) plus Ieronim si John formeaza BIMS (Butterflies in My Stomach). De la infiinta

Intre 1999 si 2002 a existat Baba Novac, un excelent grup acid jazz care a lasat
in urma ""Pastel Acid"". Patru dintre componenti (Maca, Bujor, Meghi si Laurentze) plus Ieronim si John formeaza BIMS (Butterflies
in My Stomach).

De la infiintare (primavara trecuta) si pana astazi, cei de BIMS repeta din greu, pregatind o serie de concerte - ce include participarea la Stufstock 4 - , dar si materialul noului disc, din care au finalizat deja cateva piese in engleza (""Danny"", ""Magic Store"", ""Another you"") si in romana (""Tricoul"" si ""Stamate""). Pe langa asta, solista grupului, Mihaela ""Maca"" Dinu, a avut parte de o surpriza de proportii: a fost solicitata de Matt Johnson - pianistul de la Jamiroquai - sa inregistreze impreuna o piesa si un clip.
COLABORARE. Afland vestea aparuta sec pe site-ul formatiei (www.butterflies-in-my-stomach.ro) am gasit amanunte despre ce si cum s-a intamplat: ""Maca a intrat in legatura cu Matt in cadrul unei comunitati de artisti de pe internet. Matt a ascultat piesele trupei... si ne-a felicitat pentru muzica... si vocea solistei... Am corespondat si intr-un final, Matt ne-a propus ca Maca sa cante intr-un proiect de-al sau. I-a trimis negativul unei piese electro-experimental, Maca a facut versurile si a inregistrat un ghid de voce. Matt a fost foarte incantat si de aici a inceput colaborarea...."". Rezultatul colaborarii lui Matt cu Maca va fi postat pe site-urile oficiale (my.space.com) ale trupei BISM si al lui Matt Johnson.

1 DIN 8.000


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.