Este adevarat ca pe masura ce dormim mai putin slabim mai mult?
Nu. Intr-o dieta de slabit sunt necesare neaparat 7-8 ore de somn. Daca dormim mai putin de 6-7 ore pe noapte, secretia hormonului responsabil de senzatia de foame creste. Merel
Este adevarat ca pe masura ce dormim mai putin slabim mai mult?
Nu. Intr-o dieta de slabit sunt necesare neaparat 7-8 ore de somn. Daca dormim mai putin de 6-7 ore pe noapte, secretia hormonului responsabil de senzatia de foame creste. Merele crude pot inlocui spalatul pe dinti?
Fals. Putem sa mancam mere in timpul zilei, atunci cand nu avem periuta de dinti la indemana. Insa merele nu trebuie sa inlocuiasca periuta de dinti seara si dimineata. Cremele hidratante previn imbatranirea pielii?
Adevarat. Cremele cu vitamine, minerale si factor de protectie solara incetinesc procesul de imbatranire a pielii si previn aparitia precoce a ridurilor. Barbatii au celulita?
Da. Daca in organismul lor nivelul hormonilor feminini este mai scazut decat al celor masculini, si barbatii pot avea celulita. Bomboanele fara zahar ingrasa?
Da, unele dintre ele. Indulcitorii artificiali de tipul manitolului si sorbitolului au acelasi numar de calorii ca si zaharul - 4 calorii/gram. Doar aspartamul si zaharina sunt indulcitori fara calorii. Trebuie sa-l lasam pe copil sa planga pentru a-si intari plamanii?
Fals. Medicii orelisti sustin ca parintii care isi lasa copiii sa planga fac o mare greseala. Tipetele prelungite nu intaresc plamanii, ci dimpotriva suprasolicita corzile vocale. In viitor, acest lucru isi va pune amprenta asupra glasului copilului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.