Ministrul Transporturilor, democratul Radu Berceanu (foto), a declarat ieri ca ministrii PD au fost nemultumiti de anuntul referitor la restructurarea Guvernului pentru ca ""s-au pus lucrurile intr-o alta lumina decat sunt ele in realitate"". Totodat
Ministrul Transporturilor, democratul Radu Berceanu (foto), a declarat ieri ca ministrii PD au fost nemultumiti de anuntul referitor la restructurarea Guvernului pentru ca ""s-au pus lucrurile intr-o alta lumina decat sunt ele in realitate"". Totodata, el a tinut sa precizeze ca nu este ""foarte convins"", dar o sa se lamureasca, daca Oana Marinescu este purtator de cuvant al Guvernului sau al primului-ministru, ea fiind cea care a anuntat restructurarea. Berceanu a sustinut ca PD a fost cel care a lansat si a cerut sa se faca restructurare, dar ca premierul le-a spus ca acest proces nu este necesar. ""E ca si cum domnul prim-ministru, stand la spital si asteptandu-si RMN-ul, i-a venit ideea restructurarii"", a spus Berceanu, adaugand ca restructurarea ""este binevenita si trebuie continuata"" nu doar la nivelul secretarilor de stat, ci si al membrilor Guvernului. Ministrul Transporturilor a mai aratat ca reducerea numarului secretarilor si subsecretarilor de stat s-a facut pe baza ""unor cifre destul de in neregula la alte ministere"", cum ar fi MAE sau MEC. De asemenea, el a mai precizat ca si la SGG sau la Cancelaria primului-ministru ar fi prea multi secretari de stat.
In replica, Oana Marinescu a spus ca titulatura oficiala nu ii permite sa vorbesca in numele fiecarui ministru in parte si, ""tocmai pentru ca este purtator de cuvant al Guvernului va discuta cu Radu Berceanu direct si nu prin intermediul presei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.