Regizor
Varsta: 63 de ani Incepand cu ziua de azi si pana la 1 august, spectatorii sibieni au ocazia sa participe la un experiment inedit semnat Andrei Serban. Teatrul National din Sibiu l-a invitat pe regizor sa monteze spectacolul de deschi
Regizor
Varsta: 63 de ani Incepand cu ziua de azi si pana la 1 august, spectatorii sibieni au ocazia sa participe la un experiment inedit semnat Andrei Serban. Teatrul National din Sibiu l-a invitat pe regizor sa monteze spectacolul de deschidere al programului ""Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007"". Andrei Serban a acceptat dupa ce a fost sigur ca din distributie vor face parte Maia Morgenstern si fiul ei. Publicul va lua parte la repetitiile piesei ""Pescarusul"", avand acces gratuit in Sala Teatrului National ""Radu Stanca"". ""Avem nevoie de public, sa vedem cum reactioneaza. Vom avea doua sau trei actrite pentru acelasi rol. Aceste repetitii publice le-am mai facut in Romania, dar si in strainatate"", a precizat Andrei Serban. Pentru montarea acestui spectacol si pentru experimentul inedit, Jurnalul National il declara pe Andrei Serban ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.