Bebelusul Jolie-Pitt, la muzeu

Celebrul muzeu al figurilor
din ceara Madame Tussauds si-a intregit colectia cu bebelusul familiei Jolie-Pitt. Shiloh
Nouvel
a fost amplasat, bineinteles, langa parintii
sai, scena lasand impresia biblicei imagini
a nasterii Pruncului.

DAVID HASSEELHOFF - Prea beat pentru a urca in avion
Actorului David Hasseelhoff i
s-a interzis accesul la bordul unui avion pe ruta Londra - Los Angeles de pe Aeroportul Heathrow pe motiv ca era prea... beat. Starul din ""Baywatch"" a trebuit sa-si revizuiasca planurile de calatorie dupa ce oficialii aeroportului l-au declarat ""inapt pentru zbor"".
SOFIA - Muzeu al... fituicilor
La universitatea din Sofia va fi creat un muzeu al fituicilor si al altor metode de copiere, relateaza Rompres. Ideea apartine decanului Facultatii de Istorie, prof. Ivan Ilcev, care a prins la examenele de admitere din acest an 27 de persoane care copiau.
MAREA BRITANIE - Accept pentru fotbal mixt
Tinerele britanice mai mari de 11 ani pot juca fotbal in aceleasi echipe cu baietii, a estimat o comisie parlamentara britanica in concluziile partiale ale unei dezbateri publicate de cotidianul The Guardian. Comisia de cultura, media
si sporturi a Camerei Comunelor
a recomandat Federatiei de
fotbal sa anuleze reglementarile care interzic fetelor sa joace in echipe mixte. Aceste reglementari au fost adoptate in 1921, cand
FA a apreciat ca sportul ""nu este convenabil femeilor"".
COLECTIE - Sah de Formula 1
Echipa de la Renault F1 a scos pe piata un joc de sah de colectie, realizat din parti ale unui bolid de Formula 1. Pentru confectionarea lor au fost folosite detalii ale cockpitului, ale unor elemente aerodinamice si ale suspensiilor. Tabla de sah a fost realizata din carbon natural. Minunatia poate fi achizitionata la pretul de 28.890 de euro.