Cea mai titrata formatie din Ungaria, Ferencvaros Budapesta, a fost retrogradata ieri in cea de-a doua divizie, dupa ce gruparea care activeaza neintrerupt de 105 ani pe prima scena nu si-a platit datoriile la stat, ramanand fara licenta. SIMILITUD
Cea mai titrata formatie din Ungaria, Ferencvaros Budapesta, a fost retrogradata ieri in cea de-a doua divizie, dupa ce gruparea care activeaza neintrerupt de 105 ani pe prima scena nu si-a platit datoriile la stat, ramanand fara licenta.
SIMILITUDINI. Ca si Sportul Studentesc in Romania, Ferencvaros nu a indeplinit criteriile financiare cerute pentru ramanerea in prima divizie. Fara sa tina cont ca au in fata cea mai populara echipa, cu 28 de titluri de campioana castigate, oficialii Federatiei de Fotbal din Ungaria au taiat in carne vie, declansand un adevarat razboi intre suporteri si conducerea clubului. ""Daca este sfarsitul lui Fradi (Ferencvaros), atunci este si sfarsitul vostru"", au scris ultrasii pe un zid al stadionului echipei din Budapesta. In consecinta, clubul a anuntat ca va face apel atat la justitia civila din Ungaria, dar si la UEFA. ""Daca Ferencvaros nu poate juca in prima divizie, atunci va juca in cea de-a doua"", s-a consolat ieri presedintele clubului, Miklos Inancsy. (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.