Desi a spus despre Vasile Siman ca modul cum a gestionat pana acum clubul Sportul Studentesc nu este normal, presedintele FRF, Mircea Sandu (foto), a lasat de inteles ca patronul gruparii din Regie are dreptate in privinta licentei. ""Juridic, ar

Desi a spus despre Vasile Siman ca modul cum a gestionat pana acum clubul Sportul Studentesc nu este normal, presedintele FRF, Mircea Sandu (foto), a lasat de inteles ca patronul gruparii din Regie are dreptate in privinta licentei.

""Juridic, are dreptate. A obtinut licenta pana la 31 mai, adica pana la finele sezonului trecut"", a declarat Nasua€™. In acelasi timp, Sandu il contrazice pe Dragomir referitor la faptul ca de la UEFA ar fi venit vreo decizie in legatura cu ""cazul Sportul"": ""Oficial, forul european nu a trimis nimic la noi. Asteptam decizia Comisiei Juridice a UEFA si pana atunci nu o sa dam nici o hotarare oficiala. De asemenea, Vasile Siman a spus ca a platit si asteptam chitantele doveditoare"". Ieri a avut loc tragerea la sorti a componentelor celor doua grupe din esalonul secund. Daca Sportul va fi retrogradata, va lua locul in Seria I formatiei FC Targoviste, care va trece in Seria a II-a in locul celor de la Pandurii Targu Jiu, ce ar urma sa ia locul Sportului in Liga 1.

LIGA A 2-A, COMPONENTA SERIILOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.