Fost fundas, tehnicianul formatiei din Soseaua Stefan cel Mare spune ca stilul echipei sale va fi axat pe atac, compartimentul unde ""cainii"" stau cel mai bine, avandu-i pe Ganea, Danciulescu si Claudiu Niculescu. Dinamo nu va avea o misiune gr

Fost fundas, tehnicianul formatiei din Soseaua Stefan cel Mare spune ca stilul echipei sale va fi axat pe atac, compartimentul unde ""cainii"" stau cel mai bine, avandu-i pe Ganea, Danciulescu si Claudiu Niculescu.

Dinamo nu va avea o misiune grea contra formatiei malteze Hibernians, pe care o va intalni maine, la Bucuresti, de la 21:15, in mansa secunda a primului tur preliminar al Cupei UEFA, dupa ce elevii lui Mircea Rednic au castigat cu 4-0 in meciul-tur. Practic, partida de joi este o simpla formalitate.
ABSENTE. Conform presei din Malta, adversarii ""cainilor rosii"" vor veni azi la Bucuresti fara sase dintre titulari, cinci fiind accidentati, iar altul invoit pentru nunta. ""Miza in meciul cu Hibernians e sa pregatesc partida cu FC National. Este ultimul meci inainte de startul campionatului, e un meci oficial, dar practic e unul de pregatire. Am castigat in deplasare, trebuie sa castigam si acasa"", a afirmat ieri Rednic.
DORINTA. In ceea ce priveste campionatul, ""Puriul"" a afirmat ca rezultatele primeaza: ""Spectacolul o sa vina mai tarziu. Eu vad un joc ofensiv. Unde vom merge, vom cauta sa ne impunem jocul. Vreau sa castig toate meciurile. Nu am jucatori care sa se aseze pe doua linii si sa astepte greseala adversarului, nici nu am jucatori de mare viteza in fata ca sa merg pe mana contraatacului. Unde vom merge, vom cauta sa ne impunem jocul"". Prin sosirea angolezului Ze Kalanga, Rednic a afirmat ca lotul lui Dinamo este definitivat, excluzand alte transferuri: ""Se pare ca Tamas nu se va putea intoarce la Dinamo. Totul a picat in acest moment"".

GANEA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.