Cel de-al saselea album al trioului timisorean este intitulat ""Povestea mea"" si va vedea lumina zilei in acest week-end, la Mamaia. Dar primul single, ""Before I Sleep"", va aparea, prima data, in Marea Britanie. DJ Gino Manzotti si DJ Maxx a
Cel de-al saselea album al trioului timisorean este intitulat ""Povestea mea"" si va vedea lumina zilei in acest week-end, la Mamaia. Dar primul single, ""Before I Sleep"", va aparea, prima data, in Marea Britanie.


DJ Gino Manzotti si DJ Maxx au format DJ Project in anul 2000, un an mai tarziu a aparut primul disc (""Experience""), iar in toamna lui 2003 si-au definitivat componenta, prin cooptarea Elenei. Anul urmator grupul a inregistrat un record absolut in Romania, fiind prezent 40 de saptamani in Romanian Top 100, cu piesa ""Lumea ta"". A urmat ""Printre vise"", melodie care este difuzata si astazi de posturile de radio. In 2005, single-ul ""Lumea ta"" si-a inceput cariera europeana, fiind promovat de Ministry of Sound, cea mai importanta casa de discuri din Europa, specializata in euro-dance. La posturile de radio din multe tari europene s-a difuzat melodia propriu-zisa (atat in romana, cat si in engleza), dar si diferite remixuri. Trebuie stiut ca in Europa DJ Project este cunoscut sub numele de Elena. Urmatorul disc, ""Soapte"" (2005), a beneficiat de o tripla lansare: una la Timisoara, in Club Heaven, si doua in Bucuresti (la MTV Live, intr-un concert din Piata Constitutiei, si la Club Bamboo). Primul single de pe acest album a fost ""Privirea ta"", devenit superhit, care a dominat topurile si play-listurile posturilor de radio.
ANIVERSARE. Anul trecut, trupa nr. 1 a muzicii dance din Romania a sarbatorit cinci ani de la infiintare si a primit primul Disc de Aur, acordat de Media Services pentru vanzari de peste 35.000 de unitati. Si acest an a inceput bine pentru DJ Project, grupul fiind distins cu Premiul Best Dance Album, la MTV Romanian Music Awards. Recent, trupa a finalizat filmarile pentru videoclipul ""Before I Sleep"", varianta in limba engleza a superhitului ""Privirea ta"".
Videoclipul a fost realizat la solicitarea expresa a reprezentantilor companiei Universal Music (cea mai mare casa de discuri din lume), pentru ca DJ Project a semnat nu demult un contract avantajos, pe o perioada de trei ani si pentru toate tarile lumii, exceptand Romania (unde DJ Project raman exclusiv artisti Cat Music). Single-ul ""Before I Sleep"" va fi lansat prima oara in Marea Britanie, considerata cea mai dificila, dar si cea mai importanta piata muzicala din lume.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.